Sieu.

Caragiale omagiat la Sieu

Caragiale omagiat la Sieu
O parte din actorii de premiul I.

La Scoala Gimnaziala Sieu s-a organizat astazi 1.02.2013, la 161 de ani de la nasterea dramaturgului si scriitorului Ion Luca Caragiale, un spectacol omagial. Elevii au prezentat lucrari prin care s-a pus in lumina viata si opera marelui scriitor. Deasemenea elevii si profesorii prezenti la eveniment au urmarit documentarul power point destinat operei dramaturgului, alcatuit si prezentat de elevul Ionel Chereja. Elevii clasei a VIII-a au pus in scena nuvela Doua loturi si schita Five O'Klock. Tot astazi elevii scolii generale Sieu au participat la concursul organizat de Scoala Gimnaziala Mariselu cu titlu "Caragiale si copii", unde elevii clasei a VIII-a au obtinut premiul I cu nuvela Doua loturi de I.L. Caragiale.Elevii au plecati mai bogati, mai impliniti sufleteste si poate au aflat calea de a se apropia de comorile aflate in creatia lui Caragiale.
In aceasta actiune elevii au fost indrumati de doamna profesor Gherman Simona si de doamna bibliotecar Viorica Gherasim.

Alte stiri

adauga si tu
Ansamblul "Magura Sieului" la Zilele LechinteiAnsamblul "Magura Sieului" la Zilele Lechintei

Ansamblul "Magura Sieului" al Caminului Cultural Sieu au sustinut un spectacol artistic in data... citeste mai mult

Ansamblul artistic "Magura Sieului"la Festivalul International al Pastoritului de la TulceaAnsamblul artistic "Magura Sieului"la Festivalul International al Pastoritului de la Tulcea

"Magura Sieului" la Festivalul International al Pastoritului de la Tulcea. In perioada 17-20 mai... citeste mai mult

Caragiale omagiat la SieuCaragiale omagiat la Sieu

La Scoala Gimnaziala Sieu s-a organizat astazi 1.02.2013, la 161 de ani de la nasterea... citeste mai mult

toate stirile
SieuIntra acum!
Nu exista comentarii postate de utilizatori.